Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LZ

proč mám pocit, že veškeré změny kolem mě jsou jen a jen k horšímu? :-/

4 0
možnosti
MN

Další polské šmejdy na trh ČR. Navrhuji bojkot jakýchkoliv polských potravin.;-€EUX

0 2
možnosti
AD

Kdy jste byla naposledy v Polsku a stravovala se tam? Odkud jste informována o kvalitě polských potravin? Zdroj jedna paní povídala? Já do Polska jezdím pravidelně a věřte, že zde jsou k dostání mnohem horší hnusy než tam. Za výrobu piškotů zodpovídá Opavia, ať je vyrábí třeba v Kongu. Jsou to její receptury, její technologický postup, její produkt.

4 0
možnosti

piškoty stejně lepčí nezobat - rači ovoce;-D

2 0
možnosti
MN

A co radši / raději nějaký kurz české gramatiky?

0 3
možnosti
VB

Piškotové národovectví, ó můj Bože.

5 4
možnosti
Foto

Ono nejde jen o piškoty....:-/

2 0
možnosti
ZB

Za co všechno politici nemohou.Pokud Vám piškoty nechutnají,tak je nekupujte.Já kupuji několik pytlíků za měsíc,naši psi se po nich mohou utlouc.Už jsem tu byl několikrát označen jako vlastizrádce,tak se raději zeptám.Nezrazuji nákupem piškotů vlast a národ?;-)

2 2
možnosti
Foto

To je přesně ono. Pokud vám nechutnají, tak je nekupujte... Ale že je někdo pokazil... To nevadí???  Zvláštní... :-/ A o tom to je. Proč se s tím smiřovat? Já nekupuji spoustu nekvalitních věcí, nemám s tím problém. Ale tady ukazuji jen na to, že někdo pokazil něco, co fungovalo a bylo dobré. Jedly to děti... A teď nemají jen proto, že jako " tak to nekupujte...?"

7 1
možnosti
TH

Teda me ty piskoty nikdy nechutnaly. Tyhle, presne. To se neda jist. Proc si je neupecete sama?

1 6
možnosti
Foto

:-) peču si doma kde co... Jde o princip... Ne vždy má každá maminka čas péct piškoty. A proč by v nich mělo být něco, co je hnusné? Když to donedávna bylo OK? Ale kdo nechce, chápat nebude... :-)

5 1
možnosti
Foto

Představa , že nám politikové berou cukr z piškotů a dávají drůbeží separát do buřtů, mi přijde poněkud humorná.  V jiné části článku jste zmínila, že stačí takové zboží nekupovat, a to je podstata věci. Chceme kupovat kilo salámu za 40 Kč a pak nadáváme, že tam není 90% masa. Výrobci reagují na trh a trh na  zákazníky.

Kdybychom neměli alternativu, bylo by to jiné. Ale existují poctivé výrobky a navíc ( zrovna v případě piškotů) je domácí výroba levná, rychlá a jednoduchá.

10 2
možnosti
OP

Hodně konzumentů je zaměřeno na kvantitu a těžko se přesvědčují k jinému nákupu. Prostě raději půl kila točeňáku nez 15 dkg šunky od kosti.

Nekupovala jsem Seditu,dávala přednost Opavii, asi nastal čas na změnu. Piškoty si ráda namáčím do melty,pro sebe péct domácí piškot nebudu.

1 0
možnosti
Foto

Souhlas autorko, a karma.. R^ musíme začít už od piškotů..

2 1
možnosti
OP

Sice máte pravdu,ale myslíte si, že tento národ něco zvedne z gauče? Kdysi se říkalo, že vláda, která zdraží pivo, padne. Kdepak, vypijeme a prokouříme stejné, množství, jen o to míň koupíme dětem ovoce nebo místo čokolády jen náhrazku z podřadného tuku.

2 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2416x
Šťasná žena v nejlepším věku :-)

Seznam rubrik