Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to neúcta k lidem,bohužel.Hromadná zdvořilá odmítavá odpověď nikoho nezdrží a ukáže aspoň nějaký zájem.Bohužel je to v dnešní společnost už běžný jev.Vzpomínám si,jak asi před 10 lety za mnou přijela reprezentantka firmy,která byla milá,pracovitá,měla výsledky a -vyhodili ji ze dne na den pro nějaký malicherný důvod.Byla jsem z toho v šoku,s firmou jsem přerušila veškerou spolupráci.Pak se to stalo zase u jiné firmy a dnes se to děje běžně.Přesto toto chování považuji za neslušné a nemorální,bohužel to je tak asi všechno,co s tím mohu dělat.

1 0
možnosti
Foto

:-) Ano, kdyby si řekli všichni, tak tohle nebudeme podporovat ( jako Vy, nebudeme spolupracovat ) , nebo toto nebudeme kupovat nebo jako psala Tereza Boehmová článek o Špindlu, nebudeme tam jezdit.... Tak kdychom všichni zkusili reagovat stejně, ono by se spousta věcí změnila skoro jako mávnutím proutku...

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za příspěvky :-)

0 0
možnosti
Foto

Dobrovolně se přiznám, že být na místě manažera, co mu přišlo 500 životopisů, tak 500 krát neodpovídám. Možná ještě tak hromadně, pokud bych např. přišel na to, jak odeslat všem ve složce, kam bych si hodil vyřazené (zatím nevyzkoušeno - nepotřebuji).

Ale "ručně" odklikávat 500 emailů, tomu zase rozumím, že ne každý na to má čas.

Chápu i druhou stranu a jejich očekávání. Někdy to tak ale je a basta.;-)

2 0
možnosti
Foto

Chápu, proto stačí klidně hromadně. Osobně třeba nemám ráda hromadné přání třeba k Vánocům... To mi přijde neosobní... To raději ať mi nikdo nic neposílá. Ale zde by mi to nevadilo. Aspoň nějaká odpověď.

1 0
možnosti
Foto

Žádná odpověď je ale také odpověď :)

1 0
možnosti

Zajímá někoho, že jste bez práce? - Nemyslím to ironicky, ale fakticky. Když nemáte práci, časem (pokud nemáte sponzory) nebudete mít na nájem (hypotéku) a budete padat na dno - stát už vám nebude muset platit podporu v nezaměstnanosti, uživíte partu exekutorů a až budete homeless, můžete živit majitele ubytovny a dávat práci charitám a církvím, které prudce zbohatnou, a budou potřebovat vykázat nějakou charitativní činnost pro lid. Koho jinak zajímá Vaše situace? Politiky ne, oni si přece k dobrým postranním ziskům v rámci mafiánských struktur vždy pomohou. Nezbývá, milý Čechu, Češko aj., než si pomáhat vzájemně - v rámci rodiny nebo s partnerem, nebo odjet za prací kamkoliv do světa a už se radši nevracet (z důchodu tady stejně budete jen skomírat, pokud nějaký vůbec jednou dostanete). Neberte si to osobně, je to obecná úvaha.

0 0
možnosti
Foto

Osobně si to neberu. Každý se musí postarat nebo se o to aspoň snažit... Je to sice jiná debata, než jsem psala blog... Vy žijete kde?

0 0
možnosti

Nesouhlasim s vami. Ja vzdycky vychazel z toho, ze komu nestoji ta pozice za to, aby zvednul zadek a ty dokumenty prinesl, zaroven se i predstavil, ten mel smulu. Rozesilat emailem cosi.... To pro mne bylo vzdy malo.... Prvni predpoklad. Dostavit se osobne.

1 1
možnosti
Foto

Jakože se ozvu na inzerát, kde je napsáno, že podmínkou je ozvat se přes email, protože jiný konakt není... A hlavně, když někam přijdu, tak se se mnou nikdo nebaví, protože je obtežuji! Protože takových jako já tak přijde několik za den a oni na mě nemají čas! Vlastní zkušenost! Jejich odpověď byla : Nečetla jste nabídku ? První kontakt POUZE přes email nebo telefonicky. Takto je to u 99% inzerátů.

3 0
možnosti

Těch, co odpovídají, je sotva 1%.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS