Diskuse

Od voleb se nedívám na zprávy...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P96e42t28r 22S13k33á25c71e63l

18. 1. 2014 19:09

Není správné vést děti k tomu, aby se vzdělali a svoji odbornost šli prodat do ciziny. Zvláště když máme svobodné volby. Pokud budou správně vychované, půjdou všichni k volbám a dají výpověď těm, kteří nás za 20 let přivedli tam, kde jsme...R^

0 0
možnosti
PS

P91e18t75r 14S94k71á52c13e19l

18. 1. 2014 19:12

P.S. Onen "chaos", o kterém se zmiňujete v závěru článku, bude možné relativně rychle odstranit. Tak jako se pramen vody rychle očistí, když se odstraní žába na sedící na něm.R^

0 0
možnosti
JK

J37a21n 87K64a39d69l19e21c

17. 1. 2014 21:30

Máte pravdu, brebendy poslanců mi také vadí. Ale vadí mi toho mnohem víc. Třeba třinácté platy státních zaměstnanců, příspěvky na dovolenou státních zaměstnanců...pokud tyto peníze "navíc" vyplatí soukromá firma ze svého zisku, tak je to její věc, ale z daní platit někomu na dovolenou...fakt zvěrstvo.

0 0
možnosti
Foto

Na jedné straně Vám rozumím, ale... Ne všichni státní zaměstnanci jsou nepříjemní úředníci. A tudíž jsou to lidé, kteří třeba taky nejsou spokojení jako my, tak vzhledem k tomu, že i když ryba smrdí od hlavy a mělo by se šetřit systémově všude, ale ono se to nedělá a pokud se to dělat nebude, tak zrovna zde bych neubírala... Rozumíte, jak to myslím? Nebrat zase tam, kde se pracuje... Včera na blogu byl článek o tom, kolik si zase přidali ti nahoře...tak tam bych žačala...:-)

0 0
možnosti
JF

J83a60n 20F53r70o79l84í34k

15. 1. 2014 16:31

V zájmu duševního zdraví je správné se na TV zprávy nedívat a je jedno jestli na Nova, Prima nebo ČT. V jednom standby Miloše Knora v pořadu Na stojáka je pěkně popsán mechanismus zpráv Nova a musím říct, že jsem se upřímně zasmál po jeho shlédnutí.

0 0
možnosti
Foto

Pořad jsem neviděla, zkusím vyhledat...:-)

0 0
možnosti
MN

Ja s Vami souhlasim, taky to moc nesleduju, a sterim si tak nervy. Ale z tech "ALE", co jste vybrala, tak jen par poznamek:

1. Platit politicke strane za kazdy ziskany hlas je v poradku. Nejake penize musi politicka strana legalne ziskat. Pokud by si zhaneli vsechny prachy sami, tak by je platily korporatni firmy, ktere by si je tim kupovali. To by byl jeste vetsi bordel.

2. Ja si naopak myslim, ze pokud by tam byli opravdovi odbornici, tak je ohodnoceni politiku smesne. Skutecna kapacita v oboru si najde praci v soukromem sektoru za nekolikanasobne vyssi penize, a do politiky ho nikdo nedostane. Proto tam mame takove politiky, kteri by se v nikde jinde nez v politice neupichli, a Ti pak rozhoduji o miliardach stylem, jakym rozhoduji. A nahrady vydaju jsou bezne i v soukromem sektory, takze tady bych nezavidel.

Ale jak rikam, obecne a i s dalsimi body s Vami naprosto souhlasim.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji.

K 1. Asi máte pravdu ( jako více lidí zde v diskuzi ), nejspíš tak daleko nevidím a jsem stále naivní, že si myslím, že by to prostě dělali pro lidi. Já jsem pro, ať mají COKOLI, neboť zastávají skutečně důležité pozice, neboť mají v rukou osudy nás všech! Tak ať za tuto těžkou práci a těžká rozhodnutí dostanou zaplaceno. Nic proti tomu nemám! Naopak si myslím, že když tuto práci někdo dělá opravdu poctivě a s pocitem pro lidi, tak si ohodnocení zaslouží!

K 2. Já to myslela tak, že když já půjdu do zaměstnání a dostanu smlouvu na 4 roky,tak po jejím vypršení nedostanu žádné odstupné... Já tedy zde nikomu nezávidím...viz bod 1. :-) Kdybych záviděla, tak bych již v nějaké straně byla a pomalu někam šplhala... :-) A jinak s Vaším bodem 2. taky souhlasím...

0 0
možnosti
Foto

Děkuji všem za příspěvky. Že jste si dali práci a napsali. Doufám, že jsem odpověděla všem, kteří o to stáli.

0 0
možnosti
AK

....ale, ještě malou otázečku,....

Kdyby se už konečně začal uklízet ten "bord..", pomůžete nebo budete zase jen naříkat?

0 1
možnosti
EP

Na rozdíl od řady jiných vám nerozumím vůbec.Vaše názory jsou něco podobného jako dort, který vyráběli pes s kočičkou. Potvrzují, že to bude trvat ještě hodně dlouho, než najdete pravdu. Budete muset od základu. Především si prostudovat co je to demokratický systém. Pochopit, že zprávy jsou dílem jejich autorů. Jejich pravdivost, nebo nepravdivost si musíte ověřovat sama. je to zdlouhavá a obtížná práce a při tom výsledk hledání bude asi jen vaše subjektivní pravda. Politika podobně jako medicína není exaktní věda. Ani vaše závěry nejsou a asi ani nikdy nebudou exaktní. Jen povrchní člověk tvrdí, že "pravda je to co je černé na bílém".

Na dění kolem sebe jsem se začal dívat před pětaosmdesáti lety a tak mám dojem, že se nic zvláštní neděje. Jen z vlastních zkušeností, pozor na náhlá lidská vzplanutí. Vznikl z nich komunismus, fašismus i nacismus. Touha po lepším vždy přinesla něco špatného.

5 0
možnosti
PK

I když na rozdíl od vás autorce spisku rozumím s vašimi závěry naprosto souhlasím.

2 0
možnosti
Foto

Kamarád mi říkal, že když měsíc nesledoval zprávy, že se pak cítil klidnější a vyrovnanější. Ono je to i tím, že nejvíc zaujmou zprávy, které vyvolají nějaké emoce. Pak se nelze divit, že člověk je po sledování zpráv často naštvaný. Já je pro jistotu sleduji jen občas.

3 0
možnosti
Foto

Ano, už se těším, až začne olympiáda! :-)

0 0
možnosti
PK

Docela s vámi souhlasím. Jen si nemyslím, že v zahraničí 'bor.el' není. Pokud budou v lidské společnosti prachy nad  'dobrou' morálkou dle mého názoru to jiné být ani nemůže.

2 0
možnosti
Foto

No, já psala, že tady je ukrutný...takže jinde je třeba menší... :-P Ale asi tak. Ono třeba venku je drahé bydlení, ale jste schopný se levněji najíst či obléknout... Tady je drahé všechno. Jdete koupit dítěti boty a zaplatíte za to jako za dospělého...atd... Všude je něco, to by bylo krátkozraké si myslet, že pečení holubi lítají... Ale ona ta bezmoc, když je v TV vidíte 8-o8-o8-o...tak raději nekoukám...

0 0
možnosti
MP

Není náhoda, že  téměř celý svět směřuje doleva a že ve všech těchto státech se zhoršuje ekonomika a životní úroven lidí. To, že revoluce byla něžná, není  náhoda.  Není náhoda, že zde zkrachovalo tolik firem i zemědělství. Není náhoda, že máme levicový ÚS, prezidenta, ÚSTR, vládu i senát... NWO má skutečně všude své lidi. Kdyby tomu tak nebylo, tak hned po revoluci by byl prezidentem všem známý a oblíbený Dubček, ne všem neznámý VH a media by nebyla v rukou pravdoláskařů.

1 0
možnosti
Foto

Myslím si, že to vnímáte dost selektivně. Když chtěl Obama v USA prosadit (levicové) veřejné zdravotnictví, tvrdě narazil. V Evropě se rozmáhá (pravicové) školné na veřejných školách. A je Babišovo hnutí ANO pravicové nebo levicové? Nejspíš asi ani jedno.

0 0
možnosti
Foto

I já Vám velmi rozumím. Možná by pomohlo, kdyby ta funkce poslance a senátora byla funkce čestná, tedy neplacená. Následně by se ukázalo, kdo z těch lidí, kteří před volbami mluví a vypadají, že nás budou snad vodit na přechodu, abychom si mysleli, že to opravdu myslí výžně a pro nás, to chce opravdu dělat pro nás, nebo tam jde jen za penězma a výhodama. Výsledek by byl prázdná poslanecká sněmovna a senát a nějaká úspora peněz ze státního rozpočtu. Bohužel by tohle musel někdo schválit a to zrovna ty, kteří tam sedí a berou ty peníze. Neřešitelné a smutné. Také jsem si sliboval od té změny co přišla něco jiného, ale došlo mi, že máme mentalitu jakou máme a nebude to lepší. Kdo kradl za komárů, bude krást i dnes, kdo se dostal za komárů k moci, tak se ji hned snažil využít pro sebe, a to je stejné i dnes. Ono jsme se fakticky moc neposunuli. Vždyť dnes máme levicového prezidenta, levicový senát, levicovou vládu, levicový parlament. To je výsledek všech těch let a našeho konání, bohužel si za to můžeme sami.

4 0
možnosti
Foto

Zní to hezky, ale nemyslím si, že by to fungovalo. Kdyby byl poslanec neplacená funkce o to víc by se tam podle mě tlačili ti, kterým "někdo" zaplatí za protlačení konkrétního zákona.

0 0
možnosti